blnak

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Töttös Községért Közalapítvány

A Töttös Községért Közalapítvány évek óta azért dolgozik, hogy az önkormányzattal és más civil szervezetekkel együttműködve támogassa a település kulturális és sportéletét, valamint pályázati források bevonásával további lehetőségekhez juttassa a falut. A közalapítvány számos egyéb mellett több, különösen említésre méltó eredménnyel is büszkélkedhet: 2014-ben úgynevezett Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (IKSZT) létesülhetett Töttösön, amely – magában foglalva a könyvtárat is – kortól függetlenül mindenki számára nyitva áll, aki olvasni, internetezni szeretne, esetleg közösségi foglalkozásokon venne részt. Az épület udvarán betonos sportpálya épülhetett, amelyet kézi- és kosárlabdázásra, futballozásra használhatnak a helyiek.

A közalapítvány 2015-ben pályázati segítséggel egy Ford Transit kisbuszt vásárolhatott, amellyel a település intézményeinek, civil szervezeteinek élete vált könnyebbé, és amellyel a töttösiek – fiatalok és idősek egyaránt – már számos kulturális programra és kirándulásra utazhattak.

Két, 2017-ben elnyert EFOP-pályázat révén arra is lehetőség nyílt, hogy a helyben élő közösség mindennapjait két éven át különféle hasznos és érdekes rendezvények színesítsék.

Elnök: Pólya-Tomkovics Éva

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadója 1%-val a Töttös Községért Közalapítványt! Adószám: 18319097-1-02

Töttös Község Önkormányzata
7755 Töttös, Hunyadi u. 6.
Tel.: +36 69 376-101
Fax: +36 69 376-142
E-mail: igazgatas.tottos@gmail.com

Töttösi Német Önkormányzat
7755 Töttös, Hunyadi u. 6.
Tel.: +36 69 376-101
Fax: +36 69 376-142
E-mail: d-s-tiedisch@posteo.hu