blnak

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Óvoda

2012 óta kívül-belül teljesen megújulva várja a helyi gyermekeket a töttösi óvoda. A korszerűsítés egy pályázati projektnek köszönhető, amelynek a gazdája a töttösi önkormányzattal együttműködve Bóly Város Önkormányzata volt.

„Mesebeli óvoda a miénk.  Hol tündérekkel járunk táncot, hol varázslóval járjuk a vidéket. Megesik, hogy a boszorkányokkal szövetkezünk: esőboszorkánnyal, füvessel, bűbájt hozóval. Sok élményt szerzünk kirándulásokkor, megérezzük milyen jó és fontos, hogy együtt vagyunk, egymáshoz tartozunk. Ilyenkor különös varázspor leng minket körül. Szeretünk esőben táncolni és óvjuk, ápoljuk a velünk élő és saját nemzetiségünktől örökül kapott hagyományokat. Van hogy bekukucskál hozzánk egy Angyal és így mi is azzá válunk. Szülői összefogással képesek vagyunk a semmiből várat építeni. Kis Tündérország a világunk, ahol polcokon és szegletekben a szeretet és lélek finom rezdülése érezhető.”

A jelenlegi létszám: 19 gyermek, 3 alkalmazott (2 óvónő, 1 dada)

Vezető óvónő: Heilmann-Botlik Erika
Elérhetőség: +36 20 453 46 65

Töttös Község Önkormányzata
7755 Töttös, Hunyadi u. 6.
Tel.: +36 69 376-101
E-mail: onkormanyzat.tottos@gmail.com
E-mail: igazgatas.tottos@gmail.com
Töttösi Német Önkormányzat
7755 Töttös, Hunyadi u. 6.
Tel.: +36 69 376-101
E-mail: d-s-tiedisch@posteo.hu