blnak

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kitárjuk kapunkat

Mivel a jelenlegi helyzet miatt óvodanyitogató napunk elmarad, szeretnénk néhány képpel és információval bemutatni a mi kis óvodánkat, hiszen lehetősége van arra, hogy beírassa hozzánk gyermekét!
Kicsi, egy csoportos óvoda vagyunk Töttösön, ahol az óvoda udvaráról látni még a szomszéd falu tornyát is. Különös, családias légkör leng minket körül. A tágas udvarunkon és a közeli halastavon túl közösen sok helyre eljutunk.
Csoportlétszámunk alacsony, a városi létszámokat meg sem közelíti, így többet tudunk egyénileg is foglalkozni a gyerekekkel.

A hagyományok tovább éltetése az egyik legszebb feladatunk.
Pedagógiai módszereink változatosak, gyermek központúak.

A fenntartó támogatásával gyógytornával is segítjük a gyermekek fejlődését, valamint rendszeresen tartunk Ringató zeneovi foglalkozásokat.

Hívunk, várunk minden gyermeket, akit a szülei biztonságos, szeretetteljes környezetben szeretnének tudni napközben.

“Mesebeli óvoda a miénk.  Hol tündérekkel járunk táncot, hol varázslóval járjuk a vidéket. Megesik, hogy a boszorkányokkal szövetkezünk: esőboszorkánnyal, bűbájt hozóval. Sok élményt szerzünk kirándulásokkor, megérezzük milyen jó és fontos, hogy együtt vagyunk, egymáshoz tartozunk. Ilyenkor különös varázspor leng minket körül. Szeretünk esőben táncolni és óvjuk, ápoljuk a velünk élő és saját nemzetiségünktől örökül kapott hagyományokat. Van, hogy bekukucskál hozzánk egy Angyal és így mi is azzá válunk. Szülői összefogással képesek vagyunk a semmiből várat építeni. Kis Tündérország a világunk, ahol polcokon és szegletekben a szeretet és lélek finom rezdülése érezhető.”

Töttös Község Önkormányzata
7755 Töttös, Hunyadi u. 6.
Tel.: +36 69 376-101
Fax: +36 69 376-142
E-mail: onkormanyzat.tottos@gmail.com

Töttösi Német Önkormányzat
7755 Töttös, Hunyadi u. 6.
Tel.: +36 69 376-101
Fax: +36 69 376-142
E-mail: d-s-tiedisch@posteo.hu