blnak

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fotos

RENDEZVÉNYEK 2020

Sommerprogramm 2020

15 töttösi gyermek részvételével valósult meg a program, melyet a Töttösi Német Önkormányzat már évek óta tervezett. Heilmann- Botlik Erika és Fehér Csilla óvodapedagógusok és Frank Ildikó színésznő közreműködésével a tábor résztvevői megismerkedhettek a Három Kívánság című mesével. Személyiségüket figyelembe véve a mesét átdolgozták, a díszletet is saját maguk tervezték és valósították meg. Délelőttönként a színdarab elsajátítása zajlott. Tízóraira a táborozók szülei gondoskodtak a finom és igazán kreatív harapnivalókról. Ebédre önkéntes segédek készítettek különböző finomságokat: palacsintát és spaghettit. Délutánonként a Töttösi Német Önkormányzat tagjai szervezésében valósultak meg különböző programok: hétfőn és csütörtökön a Három Kívánság Horgásztavon tartózkodtunk. Hétfőn picknikezéssel és zászlókészítéssel, míg csütörtökön sétával ütöttük el az időt. A tavon Ács Tibor és Kriszt Bettina közreműködésével az ínycsiklandó krumplipaprikás már a kellemes levegőn várt bennünket. Szerdán egy kisebb „Mozidélután” keretein belül popcorn és limonádét fogyasztottunk. Pénteken reggel az „Unser Bildschirm” csapata látogatott el hozzánk, akik beleshettek a kulisszák mögé. Az interjúk német nyelven zajlottak, Boglárka igazán bátran nyilatkozott Arnold Christinának. Az egész hetes kihívásokat egy „medence party” délutánnal koronáztuk meg. Házigazdánk Suse Hasenfus mindent megtett annak érdekében, hogy nagyon jól érezzük magunkat. Szombaton eljött a nagy nap… A gyerekek előadása következett a Töttös Kultúrház épületében. A foglalkozás elérte a célját, mindenki jól érezte magát. A színdarab hangulatát Hartvég Emese fuvola kísérete koronázta meg. Az előadás végén a kis színészek névre szóló ajándékban részesültek. Reméljük, amikor majd néhány év múlva a kezekbe veszik a bögrét és az oklevelet, csupa jó emléket idéznek fel bennük. A Töttösi Német Önkormányzat ezúton is szeretne köszönetet mondani mindazoknak , akik segítettek a projekt megvalósításában.

Köszönjük! Töttösi Német Önkormányzat

Tiedisch

Eröffnung der kelinen Dorfausstellung

Seekirch

Kívánságok Éjszakája

Gemeindeverwaltung Tiedisch Hunyadi Str. 6., 7755 Tiedisch Tel.: +36 69 376-101 Fax: +36 69 376-142 E-Mail: igazgatas.tottos@gmail.com

Töttösi Német Önkormányzat 7755 Töttös, Hunyadi u. 6. Tel.: +36 69 376-101 E-mail: d-s-tiedisch@posteo.hu